2017 – 2018 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği 3. Çağrı Başvuru Sonuçları

13 Nisan 2018 10:41:29

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıda bulabileceğiniz Erasmus Staj Hareketliliği yerleştirme listesinde yer alan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencisi olarak staj yapmak üzere bir kuruma yerleştirilmiştir. Yerleştirme listemizde yer alan öğrencilerimiz staj hareketliliğini gerçekleştirmeyi kabul ettiklerine dair linkteki katılım teyit dilekçesini doldurup imzalayarak 13 Nisan 2018 17:00’a kadar adar ERA SİSTEMİNE YÜKLEMELİDİR (era.bilgi.edu.tr).

2017-18 Akademik Yılı Erasmus Staj Hareketliliği 3. Çağrı Yerleştirme Sonuçları

• Öğrencilerimizin kaç ay hibelendirilereceği daha sonra duyurulacaktır.
  • Tarihi daha sonra duyurulacak olan ve staj programı ilgili tüm süreç hakkında bilgi paylaşımını gerçekleştireceğimiz ORYANTASYON PROGRAMINA katılım tüm yerleşmiş öğrencilerimiz için ZORUNLUDUR. Bu programa katılmadığınız takdirde, ihtiyacınız olan pek çok bilgiyi kaçırabilir ve hareketliliğiniz sırasında zorluk yaşayabilirsiniz.